søndag den 6. februar 2011

Så fik vi set nordlys, og jamen altså da!

Vi var lidt i tvivl om hvorvidt der var nordlys her i Aasiaat, da der skulle være en øvre grænse for det, men det var der så, så det var jo herligt at se. Kirstine mente godt nok vi havde set det i Illulisat da vi ankom. Men det lignede nu mest bare en sky, så jeg var ikke helt overbevist. Det nordlys vi så igår, havde derimod et fint grønligt skær.

I dag har vi været til gudstjeneste. Der var barnedåb, og så kunne man lige høre at kristus og gud blev nævnt ind imellem. Det hele forgik på Grønlandsk, så det var ikke så meget vi fik ud af det, men vi fik dog set nogle fine nationaldragter. Mændene i hvid hættetrøje og sorte bukser, og kvinderne i en fint udsmykket dragt, der måske kunne minde om en gammel dansk folkedragt eller måske nærmere en norsk.

Nu skal vi snart spise igen. Vi bliver virkelig godt fodret op heroppe, maden er ok, og det virker som om vi spiser hele tiden, vi har lidt kulden mistænkt for at gøre os sultne. Kirstine har taget de første 20kg på, men det er jo bare hyggeligt:D

Over and out!

6 kommentarer:

  1. Hej Paul og Kirstine

    Sjovt at følge med i jeres eventyr:-)

    ps: 20kg det er da ingenting;-)

    SvarSlet
  2. det er vist nærmere Paul, som bare er hyggelig i forhold til mave...

    SvarSlet
  3. Det er så dejligt at kunne følge jer på denne måde. Håber at I begge har det godt. Det lyder det til. Det lyder virkelig hyggeligt deroppe. Skørt at et land som (delvist) hører under Danmark, kan være så dejligt forskellig.
    Stort knus til jer.

    Ha ha, god historie med bilen.

    SvarSlet
  4. Jeg er den anonyme,

    hilsen krabaten

    SvarSlet
  5. alletiders for jer; så skønt at kunne følge med her. knus til jer fra KS`mor

    SvarSlet