søndag den 5. juni 2011

Inden vi smutter på ferie

Inden vi smutter på ferie, skal der da lige være et lille ”hej” på bloggen. Det er mest for at have lidt, som de 2gange forældre (og meget gerne flere;) kan sidde og have lidt søndags-hygge over J

Søndagen går med en forhåbentlig dejlig sejltur til Diskoøen (solen er kommet frem idag). Der bliver vi to overnatninger, hvorefter vi sejler videre til Ilulissat. Der har vi fået husly ved den danske præst, som vi mødte her i Aasiaat, så det bliver rigtig godt. Han var i et strålende humør, da vi endelig efter mange forsøg fik fat på ham. Han havde været fanget af askeskyen, men af en eller anden grund (som vi måske får opklaret på ferien), havde det været en fantastisk oplevelse. Han ville ikke lade det gå ham på, at tingene ikke gik som planlagt. Desuden var han meget taknemlig for, at ”teologien” (han valgte bevidst et neutralt ord, sagde han) også hjalp ham på det personlige plan til at have det godt. Så det var dejligt smittende med den positive indstilling. Det hjalp selvfølgelig også en hel del, at vi kunne bo hos ham – og at han ringede tilbage efter 5minutter om, at han også havde fundet overnatning til os på Diskoøen. Så det er jo så fornemt.

Forhåbentligt kommer der et blokindlæg med hvaler, når vi er kommet tilbage fra turen. Nogle af gæsterne har set hvaler ud af deres vinduer (men det er også de gæster, som har betalt ekstra for go udsigt;)

Jeg vil nu heller ikke klage (tværtimod) over min udsigt fra vinduet.


Ellers er vi her gået sommeren i møde med blæst og sne…  
Og med kaffemik selvfølgelig J



Der er jo heldigvis stadig mange gode hyggelige input i tilværelsen, men vi glæder os også til at forlade den lille bitte klippe ø J

4 kommentarer:

  1. Lyder altså hyggeligt med alt den kaffemik... Ha en rigtig god ferie og jeg glæder mig til at se billeder af nogle vilde hvaler ;)
    Hvornår kommer i til Danmark??

    SvarSlet
  2. tak - det var en rigtig go ferie. Der kommer lige lidt mere om det senere -- desværre kun med en lille sort klump på et billede, som afslører en hval :)
    Vi kommer hjem den 23.juli. Hvad med dig?

    SvarSlet
  3. Hej
    I må da være nogle kilo tungere, når i kommer hjem - efetr al det kaffe og mik:)
    Glæder mig til at høre om jeres ferie, hvor mange dage var I afsted?
    Kh Lisbeth

    SvarSlet
  4. Hej,
    Ja der er rigtig meget mik :)
    Vi var afsted fra den 5-10.juni.
    Knus K.

    SvarSlet