søndag den 31. juli 2011

Slut for Grønlands eventyr - nye på vej

Så er opholdet i Grønland slut for denne gang. Vi havde en fin afslutning, selvom det var arbejde til den bitre ende. Paul fik fri omkring kl 22 fredagaften. Derefter skulle vi lige på en sidste sejltur sammen med Helene og den tredje assistent Jakob. Det var endnu en fantastisk tur, hvor vi fik sagt farvel til hvalerne og ristet skumfiduser. Så det blev noget sent inden vi kom i seng.



Lørdag morgen var det så bare op og afsted til lufthavnen. Turen gik helt glat. I Sønderstrømfjord mødte vi to af gæsterne fra sømandshjemmet, som vi snakkede lidt med. Og desuden mødte vi en af mine studiekammerater, så det var rigtig hyggeligt. Det var lige ved, tiden gik for hurtigt, så pludselig skulle vi skynde os at tjekke ind.


Vi kom godt til København og derfra med toget til henholdsvis Middelfart og Vojens.

Efter et par timers hygge og opdatering derhjemme, var det ved at være godt hen på natten, før vi kom i seng.

De efterfølgende par dage var der store-pakke-tid på Fyn. Jeg havde i tidens løb fået hobet utrolig mange kasser, tøj, ting og sager op i Gurli og Helges hus. Og de skulle jo gerne væk, før de nye ejere, skulle overtage huset. Så vi fik lov til både at køre et læs til Risskov og et læs til Vedsted (tak:).

Onsdag var vi (Gurli, Helge,Kirstine) så endelig klar til at køre sydpå til Rotterdam til det nye hjem. De eventyr, som Gurli og Helge oplever her, kan I læse om på deres blog: http://www.rotterdamnews.blogspot.com/

Gurli og Helge i Europatårnet. Deres hjem ses langt nede midt imellem dem - ikke dårligt :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar