onsdag den 7. marts 2012

Bryllup bryllup bryllup

Kære venner og familie,

Her kommer lige lidt praktisk information om vores kommende bryllup:

Festen
Brylluppet bliver afholdt den 30.juni 2012 kl. 13.30 i Vedsted kirke. Kirken ligger på Søvænget 1 i Vedsted (selvfølgelig:), 6500 Vojens.

Efter vielsen er alle velkomne til reception. Den foregår i kort gåafstand fra kirken på den anden side af søen i præstegårdshaven; Præstevej 1. Medtag paraply, da vi gerne vil undgå regn :)

Receptionen slutter ca.17.30.

For de gæster, som er inviteret videre, fortsætter festen i Vedsted Landbohjem, hvor der vil være velkomstdrink kl. 18.00. Også denne del af festen er i gåafstand.

Overnatning
Hvis man er med til aftenfesten og ikke vil køre hjem igen, vil det være smart, hvis man får sit telt slået op eller gjort sin campingvogn klar inden aftenprogrammet. Der er både mulighed for at overnatte i præstegårdshaven eller i haven udenfor landbohjemmet. Der er desuden mulighed for at overnatte på loftet i præstegården.
For overnattende gæster vil der være morgenmad :)

Desvære melder de om booket på Vedsted kro, men hvis man gerne vil overnatte på vandrehjem eller hotel, foreslår vi nedenstående to muligheder:

Hvis man gerne vil overnatte på hotel, kan vi foreslå Hotel Vojens, hvor der kan fås en lille rabat ved at nævne Vivian Vigsø http://www.hotel-vojens.dk/

Ellers kan der spares yderligere ved at overnatte på vandrehjemmet i Haderslev http://www.danhostel-haderslev.dk/


Parkering
Der er parkeringsmuligheder lige ved kirken og på den nærliggende sportsplads. Herudover er det også muligt at parkere ved landbohjemmet. De gæster, der overnatter i præstegårdshaven, kan også parkere der, hvis det er lettest.

Gaveønsker
Skulle man have lyst til at medbringe en gave og få lidt inspiration til, hvad det kunne være, så er der her nogle ønsker.
Da vi rejser på bryllupsrejse til Thailand mandag efter brylluppet prioriterer denne rejse højt på ønskelisten. Her ønsker vi både bidrag til flybilletter, til 2 overnatninger i Bangkok på Jysk rejsebureaus guesthouse, til tredages tur til Riwer Kwai inklusiv en lille tur på elefantryg og 2 overnatninger på guesthouse i et reservat i junglen og til 6 overnatninger på det 5-stjernede Santhiya Resort and Spa på Koh Phangan. Herudover også bidrag til tillægs fornøjelser som aftensmad, lejning af scootere og snorkeludstyr :)
Vi ønsker os også 2*ophold på Sommer Oase lejren i Odder.
Ellers ønsker vi (Paul:) en Playstation 3 og gerne med Wii funktioner (Kirstine:)
Langrendsski str 38 (Kirstine) og 43 (Paul)
Hyggelige stunder i Århus fx biograftur, restaurant besøg eller lignende
TV licens
....

Hvis man gerne vil sørge for ikke at give en gave, der allerede er tænkt af nogle andre, kan Gurli kontaktes på tlf. 89880967 eller e-mail gudhjem@get2net.com


Kørselsvejledning
Det er lettest at komme til Vedsted i bil. Er dette ikke en mulighed, så led efter kørelejlighed fra Vojens togstation hos en af gæsterne - evt. gennem denne blog...
Kommer man ad motorvejen nordfra, benyttes nemmest afkørsel 69, hvor man efter afkørslen kører til venstre og umiddelbart bagefter tager vejen mod Vedsted til venstre.


SU
På grund af problemer med invitationerne er svarfristen fremskudt til Dronningen og Marlenes fødselsdag 16/4.

3 kommentarer:

  1. http://www.youtube.com/watch?v=2BDP3owm9TI

    SvarSlet
  2. Hejsan unger!

    Vi glæder os til brylluppet.
    Fint indlæg.

    knus fra Mor/ Vivian

    SvarSlet